Engagemang som förändrar

Ibland när vi ser passionen spruta ur öronen på vår kollega blir vi bara tröttare själva – och andra gånger dras vi med. Ibland lyckas chefen inspirera till handling och ibland kommer aktivismen underifrån. Den här föreläsningen är peppen du och ditt företag behöver – oavsett om ni tröttnat på gamla invanda mönster och vill hitta nya vägar eller om ni för länge sedan kommit på vart ni vill och redan är på god väg.

Kanske är du nyfiken på hur engagemang har utvecklats över tid? Kanske vill du veta om vi kan hjälpa varandra att hitta lusten och modet när det känns som om vi förlorat dem? Om vi kan hålla varandras händer utan att det blir ett innanför och ett utanför ringen? Eller hur vi kan eliminera de rädslor som håller oss tillbaka?

I denna föreläsningen, som lätt kan göras om till en interaktiv workshop om så önskas, ställs du inför frågor som du säkert tänkt på tidigare. Nu har du chansen att hitta kärnan i ditt eget engagemang och förstå hur du och din organisation skulle kunna engagera er vidare.

Denna föreläsning/workshop hålls av Caminos Malin Aghed, f.d kulturutvecklare som bland annat varit utvecklingsledare för hyllade El Sistema Sverige i sex år. Malin har erfarenhet av att långsamt bygga stora organisationer från nästan ingenting, av hur dagens engagemang kan skapas över en natt på sociala nätverk, av hur ett livligt varumärke kan hjälpa eller stjälpa och hur en kan hitta ett långsiktigt och hållbart sätt att engagera sig på, både som individ och som grupp. I början av 2017 var hon med och tog initiativ till I can´t keep quiet Göteborg som på kort tid samlade över 16 000 medlemmar på Facebook.

Malin Aghed
malin@caminomagasin.se

Läs mer: De engagerar sig för att stå ut

Alla våra tjänster