Anlita Camino

Framtidens mat

Käka myror, plocka salladen från havet och smaska på möglig mat? Följ med på en resa mot en tallrik där hållbarhet, gastronomi, matturism och lokal småskalighet når nya höjder.

Kunniga moderatorer

Vi modererar och deltar i debatter och samtal inom våra kärnområden: hållbar livsstil/konsumtion/utveckling/ekonomi, CSR, framtidsspaning, gröna beteendeförändringar och samhällsentreprenörskap.

Allt som behövs är en knuff (nudging)

Vad triggar beteendeförändringar hos individen och i samhället i stort? I
denna föreläsning lär du dig mer om "nudging" – en serie verktyg för att göra det hållbara valet till det självklara och enkla valet.

Du sköna nya värld

Den här föreläsningen tar dig med på en resa bort från dagens ohållbara system och livsstilar in i en framtid där människor och natur mår bra.

Tipping points – så vänder det!

I denna föreläsning går vi igenom sju avgörande drivkrafter som har banat
väg för en mer hållbar framtid och vad vi kan lära oss av dessa erfarenheter idag.

Fem tecken på vårt ökade behov av förenkling

Allt fler är i behov av förenkling i sina liv. I denna föreläsning belyser vi vad denna trend innebär för företag, kommuner och organisationer och hur affärsmodellerna och tjänsterna ut som underlättar våra val.

Hyr dig fri! (Delningsekonomi)

Ägande är ute, nu är det ”tillgång” som gäller. Lär dig mer om hur delningsekonomin kan hjälpa oss att dela på befintliga resurser mer effektivt och samtidigt berika våra liv.

Egen utgivning

Ett decennium av erfarenhet av tidningsmakeri med allt vad det innebär har gett oss ett brett kontaktnät, effektiva produktionsmetoder och extremt hög leveranssäkerhet.

Arrangerande av Event

Camino har flerårig erfarenhet av allt från stora konferenser till små seminarier och workshops.