Arrangerande av Event

Ta hjälp av oss för ditt event! Camino har koll på allt från framtidstrender till kaffemuggar.​ I samarbete med Camino kan du få både skräddarsydda konferenskoncept och oförglömliga lunchevent. Vi har kunniga moderatorer, inspirerande konferencierer, engagerade musiker och specialanpassade föreläsningar och workshops.

Söker du någon som gör det lätt för dig att samordna lokaler, transporter, miljövänliga catering-kontakter och pressade tidsscheman så hjälper vi dig med det också. Eller varför inte en innovativ marknadsföringskampanj både före och efter ditt event?

Oavsett om du vill ha innehåll, kringarrangemang eller slippa oroa dig för något av det är Camino rätt samarbetspartner.

Kontakta oss för mer info – en inspirationsdag kan innehålla mycket mer tankeväckande och minnesvärda saker än bara föreläsningar. Varmt välkommen med dina önskningar!

​Camino stora hållbarhetsdag har spelats in av UR Samtiden och går att se här tillsammans med några andra event som Camino arrangerat genom åren.

Kontaktperson Malin Aghed: malin@caminomagasin.se

Alla våra tjänster

Videoexempel på när vi föreläser och modererar

Caminos event