En annan framtid- samtal med Magnus Carlson och Johanna Stål

Välkommen att boka ett samtal med Magnus Carlson, sångare i bandet Weeping Willows och Johanna Stål, författare, hållbarhetsjournalist och redaktör för Camino. Samtalet/föreläsningen är baserat på deras gemensamma bok En annan framtid - Magnus Carlsons hållbarhetsresa och boken säljs i samband med samtalet, eller kan köpas in i förväg.

Föreläsningen är uppbyggd som ett samtal mellan Magnus Carlson och Johanna Stål om en hållbarhetsresa, från ekomjölk till regenerativt jordbruk, från flygresor jorden runt, till tågsemester till Hamburg. Vad kan man göra själv som individ, hur kan man påverka andra och hur har hållbarhetsfrågorna påverkats av corona-pandemin? Det är också en personlig tidsresa från Magnus 25 år i musikbranschen där egna erfarenheter och personliga katastrofer knyts samman med större globala sammanhang.

Johanna och Magnus kan hålla i samtalet på egen hand, eller intervjuas av er på scenen. I samband med samtalet går det att boka till att Magnus spelar några låtar ihop med Gunnar Frick på piano/gitarr etc.

Förfrågan om bokning går via info@blixten.se

Alla våra tjänster