Ett hållbart liv - föreläsning

Bli en plusenergimänniska, lär känna dina grannar och tågsemestra. Förändring börjar med ett enda steg. Johanna Stål, chefredaktör för magasinet Camino och författare till boken Ett hållbart liv, har över 365 tips på steg att börja med.

Hon delar i sin föreläsning med sig av sina 10 bästa tips för en mer hållbar planet och ger ingångar till hur man kan börja, vad som är mest effektivt att lägga sin energi på och kring hur man gör det roligare. Men att göra "rätt" är inte alltid så lätt och Johanna pratar också om hinder och psykologiska barriärer för att agera hållbart, men ger också tips på hur vi kan nå igenom dessa, både på det personliga planet och på samhällsnivå.

Denna föreläsning kan rikta sig till anställda, till privatpersoner eller till människor som utbildar andra (till exempel lärare och förskolepedagoger) och anpassas beroende på målgrupp.

Johanna Stål är redaktör på Caminomagasin.se och har i mer än femton år intervjuat människor från hela världen om hållbarhet och livsstilsfrågor. Hon är van föreläsare på området och har ett speciellt intresse för mat, boende, naturbaserade lösningar och framtidspaningar.

Kontakt

Johanna Stål
​johanna@caminomagasin.se

Läs mer: