Anlita Camino

Ett hållbart liv - föreläsningen

Bli en plusenergimänniska, lär känna dina grannar och tågsemestra. Förändring börjar med ett enda steg. Johanna Stål, chefredaktör för magasinet Camino och författare till boken Ett hållbart liv, har över 365 tips på steg att börja med.

Framtidens mat

Käka myror, plocka salladen från havet och smaska på möglig mat? Följ med på en resa mot en tallrik där hållbarhet, gastronomi, matturism och lokal småskalighet når nya höjder.

Kunniga moderatorer

Vi modererar och deltar i debatter och samtal inom våra kärnområden: hållbar livsstil/konsumtion/utveckling/ekonomi, CSR, framtidsspaning, gröna beteendeförändringar och samhällsentreprenörskap.

Allt som behövs är en knuff (nudging)

Vad triggar beteendeförändringar hos individen och i samhället i stort? I
denna föreläsning lär du dig mer om "nudging" – en serie verktyg för att göra det hållbara valet till det självklara och enkla valet.

Du sköna nya värld

Den här föreläsningen tar dig med på en resa bort från dagens ohållbara system och livsstilar in i en framtid där människor och natur mår bra.

Egen utgivning

Ett decennium av erfarenhet av tidningsmakeri med allt vad det innebär har gett oss ett brett kontaktnät, effektiva produktionsmetoder och extremt hög leveranssäkerhet.