Trendspaning "Fyra R som förändrar världen"

Välkommen på en spaning in i den regenerativa framtiden. Under denna föreläsning och trendspaning ger journalisten, författaren och hållbarhetsspecialisten Johanna Stål er en inblick i hållbarhetsvärldens utveckling, nyord och trender samt guidar er till vilka steg som är viktigast att ta för att skapa en hållbar omställning av samhället och samtidigt skapa bättre liv för oss alla.

I denna artikel hittar du delar av inehållet i trendspaningen. Själva trendspaningen kan vara mellan 20-45 minuter och ev kombineras med en kort intro till planetens status idag, vad man kan göra som privatperson, oranisation eller företag eller en utvecklad spaning på något visst område. Johanna erbjuder också efterföljande reflektionsstund/ work-shop för de som önskar.

On trendspanaren/ föreläsaren:

JOHANNA STÅL är en av Sveriges vassaste trendspanare inom området hållbarhet. Hon är skribent, författare, föreläsare, projektledare och hållbarhetsspecialist med extra fokus på livsstilsfrågor, boende, filosofi, samhällsutveckling. Dessutom är hon en av grundarna till magasinet Camino, som i femton år skrivit om hållbarhetsfrågor ur ett
livsstilsperspektiv.

Hon har intervjuat världens främsta inom hållbarhet, arbetat med Sveriges mest kunniga forskare och hållbarhetsexperter och skrivit bok med en av våra mest folkkära artister, Magnus Carlson.