Anlita Camino

Ett hållbart liv - föreläsning

Bli en plusenergimänniska, lär känna dina grannar och tågsemestra. Förändring börjar med ett enda steg. Johanna Stål, chefredaktör för magasinet Camino och författare till boken Ett hållbart liv, har över 365 tips på steg att börja med.

Årets hållbarhetstrender - föreläsning

I över 13 år har Camino bevakat de senaste trenderna inom hållbarhetsområdet och spridit hoppingivande berättelser och ideér för framtiden. I denna föreläsning presenterar vi de trender som vi tror mest på just nu.

Framtidens mat - föreläsning

Käka myror, plocka salladen från havet och smaska på möglig mat? Följ med på en resa mot en tallrik där hållbarhet, gastronomi, matturism och lokal småskalighet når nya höjder.

Nudging - föreläsning

Vad triggar beteendeförändringar hos individen och i samhället i stort? I denna föreläsning lär du dig mer om "nudging" – en serie verktyg för att göra det hållbara valet till det självklara och enkla valet.

Löpande textleverans

Camino är experter på hållbarhetsjournalistik och kommunikation med goda ämneskunskaper.

Tidningsproduktion

Ett decennium av erfarenhet av tidningsmakeri med allt vad det innebär har gett oss ett brett kontaktnät, effektiva produktionsmetoder och extremt hög leveranssäkerhet.

Arrangerande av Event

Camino har flerårig erfarenhet av allt från stora hållbarhetskonferenser till små seminarier och workshops.