Folktom dag ett på EkoNord

Dela artikeln

Igår drog äntligen Interfoodmässan på Svenska Mässan igång efter ett års förberedelser. Jag har jobbat en del med inredningen och var stolt över hur det blev. Vi har re-designade möbler från Designstories och Smällkaramell. Dessutom cirka 5000 tidningar som delas ut till mässans besökare. Tyvärr insåg vi att vår scen hamnat i skymundan och flyttade den igår kväll så vi hoppas att det ska bli bättre idag.

Det var många fina utställare på plats - jag gick runt och pratade med flera av dem. Allt från små äppelmusterier till stora ekojättar. Det var roligast att prata med de små mathantverkarna eftersom de ofta är nya för mig och för att deras historier är så fina och engagemanget så stort.

Det största problemet (förutom vår placering) var annars att det var på tok för lite folk. Jag vet inte riktigt hur man tänkt när man lagt första dagen på en söndag för de få besökare som var där fick man slåss om. Trots en liten vag förta dag så fick vi ändå ut en hel del Caminotidningar.Jag ska snart sticka iväg på dag två - laddad med masa ny energi efter en lång natts sömn. Först ska jag bara förbereda lite inför min Nordic Organic Conference presentation imorgon.