Camino Magasin #53

Innehåll Camino 53

Food tech är ordet på allt flers läppar när vi pratar lösningar för framtidens matförsörjning. Vi har besökt entreprenörerna som siar om framtiden.

Gunnar Rundgren – eldsjäl som driver jordbruk och kritiserar dagens matssystem.

Innovationerna inom food tech som förändrar sättet vi ser på mat.

Quinoa och hampaodling i Sverige? Javisst! På Omberga gård i Östergötland har de gjort det "omöjliga" möjligt

Jord är så mycket mer än bara lera och smuts. Hur kan vi ta tillvara på superorganismens alla egenskaper?

Victoria Bignet har skrivit kokboken som Gunhild Stordalen och Johan Rockström ville ha

Alltid i Camino

Redaktionen Ett hållbart liv på turné.
Närbild Stefan Einhorn om att ta ansvar.
Utblick Om donutekonomi.
Spanat Engångsartiklar i plast, miljöjournalistik och #divestnobel.
Kommenterat Kommen­tarer på #circularhome och influencernumret.
Tekniskt Pålitlig bil och trevliga sovkupéer.
Bilden Förpackat av Mattias Käll.
Förenklat Joy of missing out.
Smakrikt utvalt hälsosamt och hållbart.
Destination Siljan.
DIY Bygg en mesmatare.
Formgivet Växthus­ restaurang, kaffefilter i tyg och intressanta böcker. Inblick Stress på arbetet motas inte med mindfulness.
Kulturellt Om (S)low tech och apokalyptiska böcker.
Tilltänkt Frida Jonson ifrågasätter tekniken

Få numret hem din brevlåda billigast genom att prenumerera: 79kr/nr inkl frakt.

89 kr