Camino Outdoor Camp: Kroppefjäll

Ett lyxigt outdoor-läger för vuxna i vackra Kroppefjäll, Dalsland! Vandra eller cykla mountainbike med oss och lokala guider i naturreservatet, snacka hållbarhet kring lägerelden och bo bekvämt med hotellstandard.

17-19 september (sommarens läger utgår)

Vi möts på Mellerud tågstation på fredagen. Vi har planerat träffen kl 16:30 men det går bra att ansluta senare. Från stationen vandrar eller cyklar vi tillsammans 8 km till Kroppefjälls Bed n Breakfast. Här bor vi precis bredvid en vacker liten sjö där vi kan grilla och bada.

Kroppefjälls Bed n Breakfast ligger läckert till, nära en badsjö, vandringsleder och cykelstigar.

Under dag 2 ger vi oss ut lite längre i skog och mark, antingen till fots eller på mountainbike - det man föredrar. Grupperna leds av erfarna guider och anpassar vandring och cykling efter deltagarnas nivå. Som en paus i aktiviteterna tillagar vi lunch någonstans i Kroppefjälls vackra naturreservat.

Efter en aktiv dag kan det vara skönt med ett dopp i sjön och det finns möjlighet att bada bastu. På kvällarna samlas vi kring lägereldarna, äter och snackar hållbarhet, framtid, friluftsliv och annat trevligt.

På Camino Outdoor Camp Kroppefjäll ingår all mat i färdiga paket som vi äter och tillagar tillsammans utomhus (vid dåligt väder finns Coronasäkra alternativ under tak). Maten är vegetarisk och kommer primärt från lokala gårdar i Dalsland med fokus på hållbarhet och småskalighet. Ingår i priset gör även 2 nätter i hotellstandard med egen dusch och toalett på rummet. Det finns även kök med kyl och frys tillgängligt.

Den som vill kan simma ut till "Lyckans ö" - det lilla lusthuset mitt i sjön

Dag 3 är det tänkt gemensam vandring/cykling tillbaka till tågstationen på förmiddagen men den som vill kan förstås stanna längre. Utcheckning på hotellet är senast kl. 11.

Reseledare: Caminos Ingemar Tigerberg, allehanda outdoor-fantast som brinner för nära och hållbara reseupplevelser.

Det är möjligt att hyra mountainbike på plats för enbart +200kr/dygn. Ange gärna om ni vill göra det i kommentars- /meddelandefältet tillsammans med vilken aktivitet ni föredrar, ungefärlig kunskapsnivå och ev. allergier. Vid köp av fler biljetter samtidigt och inget annat anges, förutsätter vi att ni vill bo tillsammans. För gruppbokningar eller frågor kontakta ingemar@caminomagasin.se

3 950 kr