Vandra med Camino: Gotaleden

Häng med oss på en härlig vandring längs de finaste delarna av Gotaleden utanför Göteborg! Unna dig en helg med höstvandring, god mat, inspiration och bekväm övernattning på hotell.

Läs om när Caminos Johanna Stål vandrade längs med Gotaleden

Vi startar klockan 9 på morgonen lördag 3 oktober vid Skatås motionscentrum i Göteborg och vandrar tillsammans eller var och en för sig genom de naturreservat som finns längs leden. Vi stannar och äter på natursköna platser och på trevliga restauranger med hållbarhetsfokus. Under natten vilar vi benen på det sociala företaget Le Mat hotell vid häftiga Jonsereds fabriker. Innan vi sussar för natten bjuds vi på en trerättersmiddag på restaurangen Lille grisen som öppnar upp portarna enbart för oss. Under kvällen bjuds det på lite inspiration från Caminos Johanna Stål, och en fin möjlighet att snacka hållbarhet och framtid med oss och varandra.

Efter frukost på söndag går vandringen vidare för att avslutas under eftermiddagen på matdestinationen Garveriet i Floda där vi äter en sen lunch med lokala råvaror från småskaliga producenter i trakten i häftig kulturmiljö. Vi avslutar omkring kl 17 på söndagen. Från Floda är det sedan enkelt att ta pendeltåg tillbaka till Göteborg med avgångar var 30:e minut.

Vandringen som är 18 km (lördag) + 18,5 km (söndag) är nybörjarvänlig med en del på söndagen som är lite mer utmanande. Det finns ett begränsat antal platser för att vi ska kunna göra det smittsäkert i alla led. Så passa på att säkra din plats redan nu!

I priset ingår en övernattning på hotell, frukost, två luncher, trerätters middag, mellanmålspaket, guidning, och inspirationsföreläsning av Johanna Stål. All mat är vegetarisk. Ta gärna med egen termos för att kunna fylla på med kaffe/te på söndagsmorgonen till vandringen. Vandringsledare: Caminos Ingemar Tigerberg

Vid beställning - ange i kommentars/meddelandefältet om du vandrar ensam och behöver ett enkelrum eller vill sova i dubbelrum tillsammans med någon som också är anmäld eller ska anmälas. Om ni köper två biljetter förutsätter vi att ni också bor tillsammans, om inget annat anges. Ange också eventuella allergier i samband med beställningen. För gruppbokningar eller frågor kontakta ingemar@caminomagasin.se

2 993 kr