Låsta artiklar & E-magasinet

ARKIVET MED E-MAGASIN >

Caminomagasin.se

Du som har access kan läsa Camino i två olika digitala format: På Caminomagasin.se som uppdateras varje normal arbetsvecka samt ta del av vårt stora arkiv med E-magasin. Caminomagasin.se använder ett responsivt format som innebär att sajten anpassas automatiskt till den enhet du använder, oavsett om du använder vanlig dator, mobil eller läsplatta. Några få artiklar är fria för alla att läsa, men de flesta är exklusivt för inloggade. Skaffa Access.

Inloggningsuppgifter

När du har köpt Access loggar du in med dina personliga inloggningsuppgifter som du fått via e-post tillsammans med instruktioner. Ämnesrubriken på mailet är "Kontodetaljer för (din e-postadress) på caminomagasin.se". Om du glömt din kod kan du få en tillfällig kod skickad till dig om du klickar på "Glömt lösenord?"

Om du får ett felmeddelande att dina inloggingsuppgifter inte stämmer kan det vara så att du behöver uppdatera dina kortuppgifter på Paypal. Den vanligaste orsaken är att betalkortets giltighetshetstid har gått ut. Ett annat alternativ kan vara att det inte fanns pengar på kontot vid dragningstillfället. Därefter behöver du skaffa access på nytt, men du kan använda samma e-postadress och lösenord som tidigare. Ange det bara på nytt vid registreringen.

Skaffa Access