E-magasinet & låsta artiklar

ARKIVET MED E-MAGASIN >

Inloggning & lösenord

Klicka på en låst artikel (markerad med ett rosa hänglås) på förstasidan eller under intressen. Tidigare har du kunnat logga in med en prenumerationskod som stod vid din adress på baksidan av papperstidningen, men nu har vi gått över till personliga inloggningsuppgifter. Om du fick ett konto i samband med övergången till det digitala så slutar det att fungera 1 juni 2020. Alla kan skaffa sig Access här.  Läs mer om de personliga inloggen längst ner på denna sida.

Caminomagasin.se 

Du som har access kan läsa Camino i två olika digitala format: På Caminomagasin.se som uppdateras varje vecka samt ta del av vårt stora arkiv av tidigare nummer med E-magasin. Caminomagasin.se använder ett responsivt format som innebär att sajten anpassas automatiskt till den enhet du använder, oavsett om du använder vanlig dator, mobil eller läsplatta. Mer om Camino går att läsa här

E-magasinet smakprov från Camino 46-51

Ovan visar vi några smakprov från Camino nr 46-51. Magasinen som finns i arkivet är i sin helhet 68-82 sidor. För bästa läsupplevlese - ladda ner Issuu-appen för iOS eller Android. Det behövs inget separat inlogg i Issuu för att läsa Camino om man klickar sig vidare från vårt arkiv

Prenumerera på nyhetsbrev

Om du vill få tips om nya artiklar publicerade på Caminomagasin.se och annat som händer i Caminovärlden - prenumerera på vårt nyhetsbrev Vi finns också på sociala medier. Se ikoner längst ner på sidan.

Prenumerera med RSS

Det är även möjligt att prenumerera på innehållet via RSS. Fyll i så fall i Caminos webbadress i din RSS-läsare eller, om du har en RSS-läsare i din browser, använd RSS-ikonen längst ner.

PayPal-inlogg (Digitala prenumeranter)

Om du har köpt Access med hjälp av PayPal loggar du in med dina personliga inloggningsuppgifter som du fått via e-post tillsammans med instruktioner. Ämnesrubriken på mailet är "Kontodetaljer för (din e-postadress) på caminomagasin.se". Om du glömt din kod kan du få en tillfällig kod skickad till dig om du klickar på "Glömt lösenord?"  Om du har köpt en prenumeration med PayPal kan du logga in här.  Du kan skaffa dig Access här.