Festivalvinnare utsedda

Dela artikeln

(klicka på bilderna för större versioner)

Vinnare Arvikafestivalen:

Dag 1 Tema trädkramare: Johan Narfström, Malmö
Dag 2 Tema kompiskärlek: Malin Norling, Anna Backman och Emelié Carlsson
Dag 3 Tema festivallycka: Andreas Johansson och Lilly Aminiam

Vinnare Peace & Love:

En tävling genomfördes också på Peace & Love i Borlänge. I samarbete med Coompanion i Dalarna genomförde vi en worskhop där festivalbesökare fick designa en egen tidning på temat ”VAKNA”. Moa Elfström och Karolina Lindgren tog fram idén om en miljötidning för barn – ”HJÄLTE” - där barnen bland annat guidas till att påverka föräldrarna och får lära sig att mingla i sandlådan. För detta belönas även de med varsin prenumeration på tidningen.

- Vi valde att skriva en miljötidning för barn för att det finns för lite information som riktar sig till så unga. Vi vill få bort de oftast krångliga orden och göra det sjäkvklart att lära sig om miljön, precis som att lära sig läsa och skriva. På ett lätt och roligt sätt vill vi motivera barn att tänka på miljön då de är nästa generation att ta hand om vår jord, sager Karolina Lindgren.

TIPSA EN KOMPIS
via Facebook
via Myspace