Megaloppis på modet

Dela artikeln

GÖTEBORG Ställ ut ditt bord på din trottoar. Töm ditt förråd eller din vind. Fynda tillsammans med dina grannar och bekanta. Här har du chansen att bli av med dina saker på ett miljömässigt, hållbart och roligt sätt. Loppmarknaden i Majorna den 24 maj syftar till att slå världsrekord. Marknaden kommer sträcka sig från Stigbergstorget och sträcka sig längst med 11:ans spårvagn bort till Mariaplan.
Om du inte har ett eget bord som du kan använda, kan du hyra bord för 100 kr på Stigbergstorget. Du kan stå i princip var som helst, men vissa förhållningsregler gäller: Trottoarer måste lämnas fri passage om minst 1,5 meter räknat från vägskyltarna. Trafik får inte blockeras på något sätt. Var och en tar hand om sitt eget skräp.
Dagens avslutas med en gigantisk insamling av saker till förmån för ”Ship to Gaza”.
Gå med i gruppen Megaloppis Majorna på Facebook

Caminoredaktionen kommer finnas på plats och sälja lite gamla grejer tillsammans med gamla Caminonummer för 10 kronor styck. Leta efter oss runt Mariatorget.

STOCKHOLM Den 23-24 maj är det säsongspremiär på Drive-in-Loppis på Täby Galopp. Loppmarknaden pågår varje helg fram till oktober med öppettider 12-16. Man tar alltså sin bil, fyller den med grejer och säljer sedan direkt ur bakluckan. Kostar 130 kronor per bil.
Kolla in webbsidan

Vad passar bättre än att rensa ut gamla saker du inte längre vill ha och sälja det billigt till någon annan? En win-win situation för all.