Kändisar i "cykelbibel"

Dela artikeln

Så här beskrivs boken :

”Den uppfanns 1816, men har aldrig varit hetare. Cykeln. Allt fler upptäcker fördelarna med att börja cykelpendla. För hälsan, miljön och plånboken. Men det finns en stor grupp som inte riktigt orkat eller vågat ta steget. Som kanske
inte suttit på en hoj sedan barndomen. Cykelsmart är boken för dem.”

Andra ”kändisar” som medverkar är OS-medaljören i cykling Emma Johansson, informationschefen Lottie Knutsson, miljödebattören och författaren Stefan Edman, radioprataren Ulf Elfving, skådespelaren Lennart Jähkel, moderedaktörerna Daniel Lindström och Caroline Blomst och programledaren och fitnesskonsulten Blossom Tainton.

I kapitelnamnen hittar vi "Klä dig rätt", "Myter och missförstånd" och "De tio cykelbuden". Alla som deltar i tävligen Sverigetrampet får boken gratis.

Missa inte nästa nummer av Camino med tema "Rörelse" - där har vi bland annat ett långt cykelreportage, och en intervju med boxaren Åsa Sandell som "sadlar om"...