Isabella Lövin – Sveriges främsta inspiratör för hållbar livsstil

Dela artikeln

Med på listan över Sveriges främsta inspiratörer för en hållbar livsstil finns skolkocken Carola Magnusson, stjärnfotografen Mattias Klum, VD och Vice VD på Max hamburgare, samt den unga göteborgsprofessorn Christian Azar. Men på listan finns även familjen Ivarsson, som nominerade sig själva - en riktigt ekoreko-familj som inspirerar just genom att vara vanliga, enligt dem själva. Göteborgsbloggaren Ann-Christin Gramming finns också med på listan, med sina 6000 läsare i månaden har hon lyckats inpirera många till en mer hållbar konsumtion och livsstil. Camino nummer 12 är nu ute i butik. Utöver inspiratörslistan finns även en intervju med stjärnkocken Jamie Oliver, ett bildreportage om baksidan med våra egoprylar samt ett reportage om individuellt kontra kollektivt ansvar i livsstilsdebatten. Och såklart mycket mer. HELA LISTAN 1. Isabella Lövin, EU-parlamentariker författare och journalist 2. Carola Magnusson, skolkock & kokboksförfattare 3. Johan Ununger, VD Saltå Kvarn 4. Mats-Eric Nilsson, Journalist och författare 5. Fia Gulliksson, slow-food kock och entreprenör 6. Nanny Maja Anderback, författare och föreläsare 7. Mattias Klum, fotograf 8. Ann-Christin Gramming, bloggare och författare 9. Alice Bah Kuhnke, tillträdande CSR-ansvarig på ÅF 10. Rickard Söderberg, operasångare 11. Johanna Hofring, designer och entreprenör (Ekovaruhuset) 12. Stefan Edman, biolog, författare och debattör 13. Eleonora Horn, skribent på Ecoprofile.se 14. Richard & Christoffer Bergfors, VD & Vice VD Max 15. Johanna Ivarsson med familj, ekorekofamilj delad 15: e plats med Christian Azar, professor Chalmers För pressbilder se Press > Läs mer om innehållet i Camino 12 under Senaste numret > För mer information och kontakt: Johanna Stål, johanna(a)caminomagasin.se