Huskur mot klimatångest

Ge bort Camino i julklapp och du får en bok på köpet utan extra kostnad.

Nästan 80% av svenska folket känner oro inför klimatförändringarna. För att denna oro inte ska leda till passivitet och bitterhet behövs berättelser som ger hopp om en grönare, godare och skönare framtid. Därför finns Camino.

I år erbjuder vi dig en bok på köpet när du tecknar en julklappsprenumeration på Camino. Välj mellan "Energi - hur design kan göra skillnad" och
"Att svära i Kyrkan - 24 röster om evig tillväxt på en ändlig planet"

För att utnyttja erbjudandet, använd formuläret nedan, välj valfritt prenumerationsalternativ och ange kod "jul13" samt vilken av böckerna du vill ha. Boken skickas till dig som beställare om inget annat anges. För att du ska hinna få boken innan julafton behöver vi din beställning senast fredag den 13:e december. Första numret av Camino kommer till mottagaren i mars. Vill du att de ska få ett nummer på julafton rekommenderar vi dig att köpa det i vår nätbutik (nytt nummer kommer 3:e december) eller i handeln.
Skriv ut ett gåvokort. Prenumerationsinfo

​Ibland tar det några sekunder innan formuläret laddas upp nedan