Camino söker AD

Brinner du för formgivning, bild och typografi och vill samtidigt vara med och sprida berättelser med kraft att förändra världen? Nu söker vi dig som vill arbeta med formgivning av magasinet och eventuellt fler publikationer och uppgifter. Vi söker dig som är erfaren inom tidningsmakeri, är självgående och har många idéer.

Arbetet innebär löpande layout av Camino Magasin som utkommer 4 nr/år, formgivning av marknadsföringsmaterial samt att anpassa och eventuellt publicera bild och text för webb. Kunskaper i Photshop samt Indesign är nödvändigt. Bildbehandling och repro ingår i arbetsuppgifterna. Om du även besitter kunskaper inom webb, fotografering och/eller textproduktion är detta ett plus, som kan leda till fler uppgifter/utökad arbetsgrad. Vi använder Drupal som webbplattform.

Tidsåtgången för det löpande arbetet är ungefär två veckor var tredje månad, motsvarande en tjänst på 20 procent utslaget på ett år, fast arbetet är koncentrerat i perioder. Det kan antingen faktureras eller läggas som en deltidsanställning. Camino får stundtals även uppdrag som kan innebära ​möjligheter för fler uppdrag/ökad tjänstegrad.

Vi tänker oss att tjänsten/uppdraget börjar i mitten av januari 2018. En del av arbetet går att göra på distans. Vi har även en arbetsplats tillgänglig i våra lokaler i centrala Göteborg.

Utöver kunskaper inom form, bild och webb så värderar vi egenskaper som självständighet, flexibilitet och uppfinningsrikedom. Att du är en engagerad person som bryr dig om hållbarhetsfrågor tar vi som självklart om du söker dig till Camino.

Välkommen med din ansökan eller eventuella frågor till chefredaktör Johanna Stål, johanna@caminomagasin.se. Bifoga arbetsprover.

Dela gärna den här annonsen med vänner och bekanta som du tror kan vara intresserade.

Av tidsbrist har vi ej möjlighet att svara på frågor på telefon.

Camino är ett mediebolag som sprider berättelser med kraft att förändra. Utöver det egna magasinet Camino gör vi texter och tidningar på uppdrag, bland annat alla lokalsidor för Syre Göteborg, samt artiklar till Sveriges Natur, Kupé, Gröna Draken, Folkuniversitetets tidning mfl. Vi är dessutom föreläsare, moderatorer och arrangerar events inom hållbarhet samt gör vissa uppdrag som är mer av typen rapporter, handböcker, kartläggning åt forskningsprojekt etcetera. Vi har vårt kontor vid Grönsakstorget i Göteborg.

Deadline för ansökningar 8 november