Camino söker konsult för säljuppdrag

Förstärk vår kompetens och hjälp oss att utveckla Camino!

Camino vill anlita dig som kan arbeta med sälj, kundvård och samarbeten åt oss. Genom att arbeta med oss ingår du i ett spännande och dynamiskt team och med ett varumärke som har mycket hög trovärdighet inom hållbarhetsfrågor.

Vi söker efter någon som huvudsakligen kan ansvara för våra Caminovänner - företag och organisationer som delar våra mål och värderingar, och som prenumererar på annonsplats i våra kanaler. Vi vill gärna utveckla konceptet tillsammans med dig och hitta nya former för samarbeten och mervärde för våra kunder.

Uppdraget handlar uppskattningsvis om 70 procent sälj, 20 procent kundvård och 10 procent övriga samarbeten. Vi tänker oss att du är konsult och tar dig an uppdraget under en eller ett fåtal begränsade perioder under året, med start i början av 2019. Ett annat alternativ är att vi anställer dig tillfälligt, eller löpande på en lägre procent. Uppdragsvärdet uppskattas mellan 50 000 och 100 000 kronor.

Meriterande är att du har koll på hållbarhetsfrågor och delar de värderingar som Camino står för. Maila intresseanmälan med CV/arbetsprover till johanna@caminomagasin.se senast 31 oktober. Johanna svarar även på frågor via mail.