Fortbilda din personal på distans

Sitter stor del av din personal hemma och arbetar? Nu är det en bra tidpunkt att testa digitala föreläsningar för att fortbilda sig inom hållbarhet. På Camino erbjuder vi digitala föreläsningar både live och förinspelade.

Läget förändras och saker händer snabbt. Nu får vi anpassa oss till den rådande situationen och göra det bästa av den. Kanske kan vi använda den här tiden till att lära oss mer för att ta ytterligare steg mot en mer hållbar utveckling?

Nu kan du välja att få en föreläsning av Johanna Stål via webben. Hållbarhetstrender, trender kring hållbar mat eller en föreläsning om boken Ett hållbart liv. Passar perfekt för de som sitter hemma eller inte kan ta sig till möten och konferenser, men även för de som bor långt ifrån Göteborg, staden som vi utgår ifrån.

Vi använder verktyget Zoom, där man antingen kan koppla upp sig live och skriva in frågor, eller få en färdiginspelad länk som medarbetarna kan titta på när det passar dem bäst. Föreläsaren finns sedan tillgänglig för frågor vid en planerad tidpunkt om så önskas.

Kontakta johanna@caminomagasin.se om du vill veta mer.

Här är föreläsningarna vi erbjuder: