Johanna Stål släpper bok ihop med sångaren Magnus Carlson

Caminos Johanna Stål kommer i höst ut med en ny bok, skriven ihop med Weeping Willows-sångaren Magnus Carlson. En annan framtid, är en blandning av personliga reflektioner och fakta, där Magnus sånger löper som en röd tråd genom boken.

I En annan framtid - Magnus Carlsons hållbarhetsresa (Forum) får läsaren följa med på Weeping Willows-sångaren Magnus Carlsons personliga och inspirerande hållbarhetsresa mot ett miljövänligare och klimatsmartare liv. Magnus har ställt om och visar att det inte är så svårt. Att börja i det lilla och därifrån ta det steg för steg gör att alla förändringar känns naturliga - och dessutom är det rätt kul!

Förutom Magnus resa, är boken fylld med allvarlig fakta om hur läget är för planeten och om våra möjligheter att göra något åt det. Caminos Johanna Stål har hjälpt till med att hitta experter, gräva i nya forskningsrön och spana på nya trender, inspirerande hållbarhetspersoner och spännande företag.

Läs mer om hur man kommer igång och ställer om hemma och på jobbet, om klimatpsykologi, att resa och äta mer klimatsmart, hållbarhet och ekonomi - och vad experterna tänker om hur man bäst förbereder sig inför framtiden. Här finns inga pekpinnar eller skuldbeläggande, däremot många konkreta tips och klimatförebilder att inspireras av!

Magnus Carlson, mest känd som sångare i Weeping Willows, är mycket engagerad i miljöfrågor och utsågs 2019 till Årets Miljöhjälte i klimatkategorin av Världsnaturfonden WWF. Johanna Stål är journalist, författare och redaktör för Camino. Hon är en flitigt anlitad föreläsare i hållbarhets- och miljöfrågor.