Smart kruka tar Kickstarter med storm

Denna specialdesignade kruka ska lösa problemet med att växter antingen får för lite eller för mycket vatten. Dessutom kan du resa bort länge utan att behöva ha vattningshjälp.

Entreprenörerna bakom den här speciella odlingskrukan hade satt 20 000 dollar som mål på Crowdfunding-sajten Kickstarter, men har i skrivande stund samlat in över 3 400 000 dollar. I deras specialdesignade kruka behövs ingen jord, bara vatten. Designen fokuserar på att lösa problemet med att växter antingen övervattnas eller får för lite vatten. Målgruppen kan vara alla som tycker om växter men inte har så gröna fingrar och människor som spenderar långa tidsperioder utanför hemmet. Prislappen är dock i saftigaste laget: 385-665 kronor (40 - 69 dollar) styck beroende på hur många man köper.