Förbättra din vardag med hjälp av en trygg nanny

Det är inte alltid lätt att få vardagen att gå ihop. Det är mycket att stå i som förälder, och förutom det har man även ansvar gällande jobb och på andra privata plan. En trygg barnvakt från NannyPoppins kan vara den sista pusselbiten som får din vardag att gå ihop.

SPONSRAD ARTIKEL

En nanny som passar just din familj

Vi hjälper dig att hitta en trygg nanny för alla lägen. Kanske behöver du regelbunden hjälp med barnpassning, eller kanske behöver du bara hjälp vid enstaka tillfällen. Oavsett vad du behöver hjälp med så kan vi fixa det.Vi har barnvakter som kan hjälpa din familj under dagtid eller kvällstid. Till exempel så kan våra nannys ställa upp med med körning och hämtning av barnen, matlagning och såklart med lek och bus.

Det är viktigt att du känner dig helt trygg med personen som ska leka och ta hand om ditt barn. Därför kommer du självklart att få träffa din nanny innan du väljer att binda upp dig på något. Det första mötet med din utvalda nanny från NannyPoppins är kostnadsfritt för att du och din familj i lugn och ro kan lära känna personen som ska hjälpa er.

En handplockad barnvakt för din familj, vart du än bor

Vi finns överallt i hela Sverige, oavsett i vilken stad eller län du bor i. Vi kommer att hjälpa dig att hitta den nanny som passar perfekt för just din familj, oberoende av om du bor på landsbygden eller i mitt i centrum av en stor stad. Det är många som till exempel vill ha en barnvakt Stockholm, men det betyder inte att det finns en nanny för alla andra städer och orter i Sverige.

Trygg barnpassning på alla sätt

Trygghet kan ha flera olika betydelser. Det är vårt största fokus på NannyPoppins, och därför är alla våra barnvakter noggrant utvalda. Du kan vara säker på att din nanny går igenom flera steg i rekryteringsprocessen innan de blir presenterade för en familj.

Alla våra barnvakter är också certifierade och genomgår en utbildning för att kunna garantera trygghet för din familj och ditt barn. Viktigt att nämna är också att de är utbildade i HLR. Det ger även en trygghet för både familj men också för barnvakten som känner att alla eventuella situationer som kan uppstå är hanterbara. För en trygg nanny kan du också kontakta myNanny, som fungerar på samma sätt som NannyPoppins.

En barnvakt ger dig rum för att vara en bättre förälder

Det ska kännas bra att va förälder, och det innebär också att vara en utvilad förälder. Du lägger säkert mycket tid på att skjutsa barnen till olika aktiviteter och till kompisar. Det är bara ett exempel på vad en barnflicka från NannyPoppins eller myNanny kan hjälpa dig med. Det är viktigt att också ge sig tiden att göra saker som man själv tycker är kul, som träning, eller umgås med sin partner eller vänner. Kanske behöver du en extra timme på jobbet för att helt kunna slappna av när du väl kommer hem. Låt oss hjälpa dig med en trygg nanny som kan finnas där för att underlätta din och din familjs vardag.