Rum för dig och dina drömmar

Har du någonsin drömt om en plats där du både kan arbeta och ladda batterierna? Greenstones erbjuder en idyllisk plats för "glamping" och kursverksamhet långt bort från det dagliga surret, men omgiven av vacker natur.

SPONSRAD ARTIKEL

Välkommen till en del av vårt skandinaviska paradis i den svenska skärgården! På Flatön, 100 kilometer norr om Göteborg ligger Greenstones - en unik gård med tre fullt utrustade hus i traditionell svensk stil och fyra mysiga jurtor och en bastu med badtunna. Nu finns en unik chans att köpa eller hyra gården.

Området är 1,7 hektar stort och totalt kan upp till 16 gäster bo här samtidigt. Här på Flatön är du omgiven av frodig natur och det kristallklara havet. Området har tidigare använts som ett Eko-retreat och kurscenter. Den stora gruppjurtan och äldre huvudbyggnaden (byggd år 1910) erbjuder en gemytlig omgivning för föreläsningar och grupparbete. Boende är möjligt i de tre vackra träbyggnaderna och för de mer äventyrssinnade i de fyra mysiga jurtorna.

– Det är en mysig och fridsam plats med unika möjligheter här i den vackra naturen. Den som arrangerar kurser här kan kombinera det med vandringar på stigarna runt klipporna och varma bad i badtunna och bastu. Man kan lämna buller i livet och koncentrera sig i lugn och ro på att lära sig nytt och träffa likasinnade, säger Jouko Dufva som äger gården och fortsätter:

– Någon annan kanske ser möjligheterna att starta ett kollektiv här, eller hyra ut jurtorna som glamping (glamourus camping)? Det finns många möjligheter!