En annan framtid på Nyhetsmorgon och Bokmässan

Att förändra för framtiden och leva framtidsvänligt - hur gör man? Caminos chefredaktör Johanna Stål är aktuell med boken En annan framtid - Magnus Carlsons hållbarhetsresa, som släpps denna vecka. På tisdagen medverkade författarna i Nyhetsmorgon på TV4 och en vecka tidigare medverkade de under Bokmässan Play.
Dela artikeln

Nyhetsmorgon

I klippet nedan pratar Magnus Carlson och Johanna Stål om sin nya bok i Nyhetsmorgon på lanseringsdagen 6 oktober. Magnus Carlson berättar om sin syn på hållbarhet och hur han förhåller sig till det i sin vardag och Johanna berättar om varför vi inte gör som vi vet att man borde göra, och hur viktigt det är att leva i enlighet med sina värderingar.

Samtal på Bokmässan Play

Under årets digitala bokmässa medverkade Johanna Stål och Magnus Carlson med två samtal om sin nya bok En annan framtid - Magnus Carlssons hållbarhetsresa. Ett lite längre ihop med veganbloggaren och kokboksförfattaren Gustav Johansson och Pekka Heino och ett lite kortare i regi av Svenska kyrkan som kan du se här nedan. Samtalen går även att se i efterhand på Bokmässan Play.

Boken kan du köpa i Caminos nätbutik. Klicka hem den här!