Växtbaserad matlagningskurs med Plantbased by Thess

Live "cook-along", inspirationsvideos och givande samtal är några av de tankarna kring den nya matlagningsutbildningen som Caminos Johanna Stål varit med och tagit fram. Utbildningen är baserad på @plantbasedbythess bok Växtbaserat och hennes unika växtformula.
Dela artikeln

Camino har varit med och tagit fram en kurs i växtbaserad matlagning baserad på Therese Elgquists bok Växtbaserat. Kursen är ett samverkansprojekt mellan Studiefrämjandet Utbildningscenter Väst och Naturskyddsföreningen Växt.

Med start den 26 oktober och 6 tidsdagskvällar framåt kan du gå utbildningen digitalt med Johanna Stål (Camino/ Studiefrämjandet) och Maja Ryberg (Naturskyddsföreningen) som ledare och Therese Elgquist som gör några inspel, bland annat i form av en video samt en live-sänd "cook-along".

Anmäl dig här, senast 22 oktober.