Vår present till er läsare

Nu låser vi upp vårt stora arkiv av E-magasin och artiklar för alla att ta del av gratis! Vi tror på att nå ännu bredare med våra framtidslösningar, trendspaningar och artiklar om hållbarhet.
Dela artikeln

Vi står inför en viktig tid, då behovet av att ställa om till mer hållbara livsstilar är avgörande för planetens framtid. För att nå många med idéer om alternativa livsstilar, beteendeförändringar, framtidslösningar och ny teknik har vi beslutat att öppna upp Caminomagasin.se för alla.

Men vi behöver fortsatt stöttning för att täcka de kostnader som det innebär att hålla materialet öppet, skriva nytt och ibland uppdatera sajten. Du som stöttar oss med en slant får också rabatt på våra kommande Outdoor-upplevelser och andra event. Ju fler som backar oss, desto mer innehåll kan vi producera. För att få senaste nytt från oss - prenumerera på nyhetsbrevet!

Detta kan du göra för att stötta oss: