Det här händer på Camino 2022

Camino går in i en ny fas och ett steg är att låsa upp Caminomagasin.se och arkivet med 15 år av reportage. Men även framöver kommer Caminomagasin.se fungera som en arena för att utveckla och testa nya idéer, publicering av texter om de senaste trenderna och tankarna inom hållbarhet och framtid.

I december meddelade vi att vi släpper hemsidan fri och tar bort vår betalvägg. Den som kan och vill får gärna fortsätta stödja oss med löpande betalning eller med tillfälliga belopp. Anledningen till att vi valt att släppa betalväggen är helt enkelt för att nå ut till många fler och för att vi i nuläget inte hinner skriva så ofta som vi skulle vilja. På grund av pandemin, utmaningar att nå ut i algoritmernas tid och privata anledningar har vi fått dra ner på skrivandet på caminomagasin.se och lägga mer tid på uppdrag som hållbarhetsexperter, föreläsare och frilansskribenter/kommunikatörer.

Caminomagasin.se 2022

Under 2022 kommer det i huvudsak vara Johanna Stål som skriver nya texter tillsammans med några gästskribenter. Fokus ligger på framtidslösningar, där Johanna kommer grotta ner sig i allt från rewilding och regenerativa kulturer till sci-fi och framtidsutopier. Utöver detta kommer månatliga trendrapporter såväl som bokrecensioner och krönikor.

Camino Outdoor

Om pandemin lägger sig hoppas vi kunna återuppta Camino Outdoor. Det har varit så roligt med de som vi lyckats genomföra i pandemins små andrum. Håll utkik här, i nyhetsbrev och i sociala medier.

Föreläsningar & moderatoruppdrag

Vi är tillgängliga för föreläsningar och moderatoruppdrag under 2022, såväl digitala som fysiska, samt andra spännande uppdrag inom hållbarhet. Genom åren har vi exempelvis medverkat i olika forskningsprojekt, suttit i olika jurys och skrivit regelbundet krönikor, plocksidor och annat för andra tidningar och organisatoner. Hör av er med era tankar!