Studiehjälp som stärker ditt barns självförtroende

Skolan är platsen där barn och ungdomar spenderar majoriteten av sin tid. Men när studierna blir för kämpiga tär det ofta på självförtroendet. Med läxhjälp från My Academy får ditt barn hjälp att lyckas i skolan, och verktygen som krävs för att bygga upp sitt självförtroende igen.

SPONSRAD ARTIKEL

Studieteknik som lägger grunden för studieresultat

My Academy är läxhjälpsföretaget som sätter individen i fokus och utgår från elevens behov och mål för att uppnå bästa möjliga studieresultat. En handplockad studiecoach börjar alltid er läxhjälp genom att implementera en hållbar studieteknik. Exempelvis sätts en struktur och plan med hållbara mål, innan arbetet med ämneskunskaperna sätter i gång. Detta är en gynnsam pedagogisk metod, vi kallar för My Academy-metoden. Genom att arbeta tätt med en pedagogisk privatlärare, som själv besitter färska ämneskunskaper, får eleven en akademisk förebild som hjälper en hela vägen in i mål.

Alla kan lära sig matematik

Matematik är det ämne som flesta elever upplever som den största utmaningen. Det kanske inte heller är så konstigt, eftersom ämnet kräver mycket tid och energi för att ta till sig. På My Academy är vi övertygade om att alla kan lära sig matte, vissa behöver bara lite extra mattehjälp. Elever som höjer sina betyg i matematik får en rejäl skjuts i självförtroendet, och en studieglädje som vi är oerhört stolta över. My Academys studiecoacher hjälper elever varje dag att nå sina mål, komma in på sin drömutbildning och växa som personer.

Personlig läxhjälp med toppstudenter – oavsett var du bor

My Academy är ensamma i Sverige om att endast anställa toppstudenter från ledande universitet, som KTH, Handelshögskolor och Chalmers. Det betyder att du kan vara säker på att din privatlärare kan dela med sig av färska ämneskunskaper, på alla nivåer. Vår fysiska närvaro är främst i universitetsstäderna, men vi finns även online för att möta behovet i hela landet. Alltså kan du som bor i en mindre ort också ta del av toppklassig studiehjälp.

My Academy: En del av något större

My Academy ingår i koncernen A Plus Education Group tillsammans med läxhjälpsföretaget Studybuddy, barnvaktsföretaget Hey Kiddo och numera städhjälpsföretaget Hello Clean. Med över 2000 anställda bidrar vi till att hjälpa ungdomar, barn och familjer med allt från aktiv barnpassning med en nanny, professionell städhjälp till utmärkta studieresultat.