Mer än en visionär hållbarhets- & miljötidning

Livskvalitet | Medvetenhet | Framtidsanda

Camino sprider berättelser om en grönare, godare och skönare framtid. Vägen dit kantas av engagerade människor med smarta idéer och handlingskraft.

Caminomagasin.se

Läs Camino online! På Caminomagasin.se känner ni igen er från andan i papperstidningen men här hittas även mer snabbfotat material. Vi publicerar framtidsspaningar och aktuell omvärldsbevakning. Vi berättar om initiativ som bidrar till en hållbar utveckling och främjar medvetenhet och reflektion kring våra livsval. Några få artiklar är fria för alla att läsa, men de flesta är exklusivt för inloggade. Här finns även ett stort arkiv med E-magasin. Skaffa Access här.

Mer information om vår målgrupp hittas under Annonsera.

Caminos nyhetsbrev och sociala medier

Vi använder oss av sociala medier, framförallt Facebook och Instagram för att kommunicera med våra läsare. Men på grund av nyckfulla algoritmer är nyhetsbrevet det säkraste sättet att få tips om nya artiklar. Du kan även prenumerera via RSS via ikonen längst ner på sidan.

Camino Magasin

Papperstidningen Camino Magasin kom i mitten av oktober 2020 ut med sitt sista nummer. Mer information om det hittas i ledaren. Du hittar alla tidigare nummer av Camino Magasin i vår butik samt de flesta i vårt stora arkiv med E-magasin.

Experter på hållbarhetsjournalistik

Bakom Camino står Getaware ekonomisk förening, ett personalägt företag som syftar till att inspirera människor, företag och organisationer till att göra smartare val. Utöver magasinet föreläser vi, deltar i- och modererar debatter och producerar text- och bildmaterial åt andra uppdragsgivare. Läs mer om våra uppdrag under Anlita oss.
Styrelsen för Getaware ekonomisk förening består fn av Ingemar Tigerberg (ordförande), Johanna Stål och Belinda Retourné. Grundare är Johanna Stål, Tobias Jansson och Caroline Petersson.

Priser & utmärkelser

  • Finalist till Änglamarkspriset 2012
  • Årets kooperativ i Sverige 2010
  • CSR i Västsveriges pris 2010
  • Naturskyddsföreningens Kaprifolpris 2008
  • Stora Trendpriset 2007